Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
wts

Nyomtatható öntapadós etikett címkék

Auroras · 2 éve
A sima felületű, és nagy fehérségű címkepapír a lényege a tűéles nyomtatási képnek, így az apró karakterek és a vonalkódok is tökéletesen olvashatók maradnak hosszú távon is. A címkepapír speciális felületi kiképzésének köszönhetően a fekete-fehér és a színes nyomatok egyaránt nagy biztonsággal megtapadnak.

http://www.wts.hu/upload/irodaszer/ontapados-etikett-cimke-ives-a4-etikett-cimkek-meretek

A Rayfilm rendkívül kedvező ár-érték arányú nyomtatható öntapadó címke. Sokoldalúan felhasználható univerzális öntapadós etikett címke A4-es lapon. A nyomtató védelme érdekében a Rayfilm öntapadós etikett címkét ragasztómentes lapszéllel készítik. Ennek köszönhető, hogy nem károsítja a nyomtatót, a dobot és a hengert megóvja a ragasztó maradványoktól. Probléma mentes nyomtatás = Rayfilm etikett címke.

http://aurora.blogolj.net/ontapados-etikett-cimke-ives-a4-etikett-cimkek-meretek/

A Rayfilm címkék érezhetően vastagabbak ezáltal sokkal kényelmesebb és könnyebb leválasztani a címkeívekről, majd felhelyezni a kívánt felületre. A címke rendkívül gyorsan és megbízhatóan megtapad még a nedves és hideg felületeken is.

http://irodaszer.cafeblog.hu/2016/12/05/ontapados-etikett-cimke-ives-a4-etikett-cimkek-meretek/

Amennyiben minőségi etikett címkére van szüksége, keressen minket és rendeljen a fenti linken az irodaszer webáruházból.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!